dilluns, 14 de maig del 2012

Gaudí ha estat un gaudi



Aprofitant que és festa a Sabadell, hem anat al Parc Güell, a veure el drac del Gaudí. És un arquitecte que jo el vaig estudiar fa dos anys i el Roc l'està treballant ara. En fer canvi dels ferrocarrils al metro, hem passat per la Pedrera, on el Roc hi ha anat fa poc amb l'escola. Li agrada tant que li he fet una foto per ell. En arribar al Parc hem hagut de fer cua per poder-nos estar al costat del drac. I finalment han vingut els Tiana i hem pogut perseguir un drac de debó... bé, era una sargantana però ja feia el fet.


Devia ser que tota la gent de Sabadell que tenien vacances han decidit anar al Parc, perquè no s'hi cabia! El Roc ha fet fotos del trencadís del sostre de les columnes, i volíem dibuixar-lo, però hi havia tanta gent que ha estat impossible. Hem anat a sota d'un pi i hem preferit dibuixar de memòria, inspirats per The mañaners, una penya que estava per allà a la vora fen un concert de rumba-cumbia-cha-cha-chá. No ens n'hem pogut estar i, aprofitant que en aquella zona del parc hi havia menys gent, ens hem fet un fart de perseguir-nos per entre els arbusts.




No ens n'hem adonat i ja era hora de dinar! Al FGC hi falta gent! Hem fet una parada al baixador de Vallvidrera, on hem recollit el papa que venia de treballar. El Roc ha volgut imprimir les fotos i les posarà a la seva carpeta de l'escriptor on, pels deures de demà, hi escriurà l'aventura que hem viscut aquest matí. També n'hem fet un punt de llibre; si voleu, us el descarregueu!