dijous, 7 de novembre del 2013

Aniversaaaari feliiiiiiiç...

El Roc se'ns fa gran i el dimarts va fer 7 anys. És un número màgic, així que el va gaudir amb els seus millors amics: el Roc Tiana i el Joan. El dia anterior el Roc i jo ens el vam passar decorant el menjador amb paper de colors, rotllos de paper de wàter i naus espacials fetes d'origami.








 La mama li va fer un pastís en forma de riu pedregós amb una canoa salvant els obstacles, que eren neules de xocolata i coco. Ens va arribar un regal de Vimbodí per missatger, i al Roc li va fer molta il·lusió. Després no se'n volia anar al llit perquè havia de jugar amb els ninots que li havien regalat, però la son va poder més que ell i no va sentir ni la primera estrofa de la cançó que ens va cantar la mama per anar a dormir.


Avui el Roc ha portat a l'escola una castanya per cadascún dels seus amics i amigues. Els hi ha posat pèls, boca nas i ulls i han quedat d'allò més divertides. Així tothom tindrà un regalet i una llaminadura al mateix temps! Si aneu amb compte amb les xixnxetes, les castanyes es poden menjar!







2 comentaris:

Pons ha dit...

Ostres quina currada!! en els meus aniversaris estic de sort si algú em compra un pastís del mercadona xD

Maria Pagès ha dit...

També treballem per encàrrec, eh? (ji,ji..)