dimarts, 26 de novembre de 2013

He guanyat un premi de dibuix!

El divendres vaig anar a recollir un premi que em van donar pel meu dibuix paleontològic. El vaig fer a l'escola amb la mestra d'art, la Laura Blanco, que va ser qui va decidir que ens presentéssim al concurs de dibuix que cada any organitza l'Intitut Paleontològic de Sabadell. 


Em va fer molta il·lusió perquè la mama sempre ens dóna la tabarra de com s'ha de dibuixar, dels colors que combinen, dels que no, de les formes bàsiques... I com que no calla mai, li vaig demostrar amb aquest premi que jo també en sé de dibuixar. Vaig participar a la categoria de 9 a 12 anys (tot i que jo els nou no els faig fins a finals de desembre, però ja és com si els tingués). Vam ser tres nens del nostre curs que ens vam endur els tres guardons en aquesta categoria. La Martina va guanyar el premi al dibuix més popular, que la gent havia votat per internet, l'Unai va guanyar el premi al dibuix més original i jo al més científic (perquè no em vaig deixar ni un detall!). 


Ens van regalar un llibre molt interessant sobre els dinosaures editat per l'Institut Paleontològic, una tassa amb dinosaures i un esquelet d'estegosaure per muntar. L'hem posat al costat del Tiranosaure de fusta que el Roc Tiana va regalar al Roc. Tot i que no em van tornar el dibuix, sort que la mama en va fer una foto i l'hem imprès. L'any vinent a veure si s'hi anima també el Roc, a qui ja se li han acudit algunes idees molt poc científiques.

Per si el voleu veure a tamany natural, trobareu el dibuix al final del blog!