dilluns, 19 de desembre de 2011

ABC de la Trouille
Aquest pont vam estar fent un taller al Raconet de Vimbodí. La mama va portar llibres en francès, de l'Atelier du poisson soluble, i vam estar llegint-los entre tots. El que més ens va agradar va ser l'ABC de la Trouille, d'Albert Lemant, un abecedari on cada lletra s'exemplifica amb una paraula relacionada amb la por, com ara V de vampir, F de Frankenstein, D de dentista...
També ens va agradar molt "Mes bêtises préférées", (les meves bestieses preferides) un llibre on ensenya com als animals també els agrada fer les mateixes tonteries que ens agraden a nosaltres, com ara fer-se caca a la banyera, fer pipí a sobre de la mare o saltar al llit dels pares.


Després ens vam asseure al voltant de les taules i amb colors negres havíem de fer cadascú una lletra en forma de monstre. Hi va haver qui es va animar més i va acabar escrivint tot el seu nom amb lletres monstrificades. També vam conèixer "L'Ogre de Moscovie", una divertida història de taurons, "Trop beau", i una història de por amb "Raoul le terreur". Després de veure tants de monstres, ja podem dir que no ens fa por res!