dimarts, 22 de novembre de 2011

Els tres porquets cavallers

Hi havia una vegada tres porquets que vivien a l'Edat Mitja. El primer porquet es deia Roc Tiana, i es va construir un castell de fusta. El segon porquet es deia Roc Vilaseca, i es va construir el seu castell amb ferro. El tercer porquet es deia Joan, i va decidir anar a comprar el castell a Can Playmobil per no complicar-se tant la vida.

Els tres porquets cavallers tenien ganes d'entrar en guerra, però abans van fer un berenar a la Bakery de l'Aina, que els havia preparat uns pastissets. L'Aina els va recomanar que, si a mitja batalla tenien gana, podien parar un moment i tornar a la Bakery a fer una xocolata amb xurros.Quan els tres porquets ja tenien els exèrcits preparats, les fletxes esmolades i les espases al puny, va aparèixer el drac Núria, disposat a fer les més inesperades destrosses (tot i que els tres porquets ja feia estona que l'esperaven).

Al final, el drac Núria no va ser tant terrible com tots s'esperaven, així que van decidir tornar a la Bakery de l'Aina i fer la xocolata amb xurros que els havia promès. Quan va ser l'hora de recollir i començar a recomptar els morts, resulta que no n'hi havien hagut. Així que els tres porquets van acordar que deixaven la batalla per un altre dia. Ara ja ho sabeu; la xocolata amanseix les feres!