dilluns, 28 d’abril de 2014

Ens hi vam animar!


Aquest diumenge ens vam convertir en animadors i vam participar al taller d'animació organitzat pel CCCB amb l'equip de A home in progress. Durant quatre diumenges, el museu obre les portes als més petits per fer la seva pròpia animació a partir de l'exposició d'animació experimental "Metamorfosis"

Cada participant havia de portar una joguina de mida petita i a partir d'aquesta inventar-se una història que posteriorment s'animava amb els mitjans tècnics de què es disposava. Ja fos fotograma a fotograma amb un ipad o una càmera fotogràfica, les històries de la canalla van anar prenent vida, farcides amb material d'atrezzo vari que hi havia a disposició dels participants. 

Però no us penseu que era una mostra de cinema mut: també es van gravar les músiques i els sons que posteriorment s'editaran amb cada una de les animacions. El més divertit de gravar va ser el so d'una batalla, on a cadascú se li va demanar d'agafar un objecte-instrument i fer tot el soroll possible. 


Estem esperant amb candeletes els resultats, que es veuran a finals de juny un cop finalitzats els tallers. No us ho perdeu; encara teniu dues oportunitats per convertir-vos en animadors per un dia! Sessions el diumenge 4 i 25 de maig.