dimarts, 16 d’abril del 2013

Hem anat a banyar-nos amb bicicleta!


Aquest diumenge hem aprofitat per anar a fer una remullada a la platja de Sabadell. Sí, ho heu llegit bé: Sabadell té platja. Si agafes el riu Ripoll i tires avall, avall, al final hi trobes la platja. Hi vam anar tota una colla perquè ens vam afegir als de Can Vaques: ja els coneixíem de paraula i vam poder saludar-los en persona.




La paradeta que vam fer a mig camí en una zona de jocs va anar molt bé per replantejar-se l'itinerari. L'Anna Segura va fer un mapa a terra i, un cop orientats, vam decidir com havíem de continuar el viatge: tot recte!





Hi va haver nens i nenes de totes les edats: des dels que anaven amb cadireta a la bicicleta del pare o la mare, que van suar molt tot el trajecte, passant pels que s'encetaven en el món de les dues rodes fins als que ja el dominen i es van animar a fer una cursa fins a tocar mar. El tram final va ser un festival de bicis, gent corrent, caminant, patinant, gossos i frisbis barrejant-se indistintament amb altres que prenien el sol a la gespa. 




 El premi final va ser un merescut bany a l'aigua: el primer de l'any! I com que ens estrenàvem, alguns hem començat el dilluns vermellets de cara o amb moreno-paleta. Així, quan ens han preguntat per la morenor, hem pogut respondre que el diumenge vam anar a la platja de Sabadell.