dimecres, 23 de febrer de 2011

Taller amb el Komagata

Hem estat molt entretinguts aquest cap de setmana. Ha vingut un japonès que fa uns llibres que ens agraden molt i hem pogut assistir al seu taller. Es diu Katsumi Komagata. Era molt divertit perquè ens explicava les coses en japonès i no enteníem res. Per sort, portava el Yoshi, que era el noi que traduïa el que deia.


Hem fet un taller familiar per parelles; el Roc amb la mama i jo amb l'Anna Castagnoli, una il·lustradora italiana que em va fer de tieta durant el taller. Ens ho vam passar molt bé, i fins i tot ens hi vam trobar a l'Asha i la Leila de Vimbodí. Vam fer servir una goma i una pega que eren japoneses i feien molt riure. La mare va fer un desplegable d'un triangle que es converteix en uns pollets. A mi em va tocar la forma d'un núvol i vaig fer una ovella. Al Roc li va tocar un trident i va fer un arbre. Vam acabar tan ràpid que en volíem fer un altre! A partir d'ara mirarem els seus llibres amb el record de la seva estada a Barcelona. Sobretot els de "Little eyes", que es despleguen com un acordió i ens sorprenen cada vegada.

2 comentaris:

Francesc ha dit...

Hola Aina i Roc,

Sóc Lo Tanarro, un company del cor on canta la vostra mare.
Primer de tot, espero que la vostra mare no us donés massa guerra i es portés bé al taller del senyor Komagata. Al cor és una mica entremaliada...
Només volia dir-vos que em semblen molt originals els llibres que heu fet. L'arbre-trident és molt xulo i l'ovella-núvol fa molta patxoca. Només una pregunta: a dins de l'ovella-núvol hi plou? Perquè s'hi podria plantar l'arbre-trident a dins la panxa de l'ovella-núvol i així sempre estaria ben regat!!! Què en penseu??

Tot esperant la vostra reposta, rebeu un petonarro de lo Tanarro (un monstre "cantarí" targarí)

Mirella Parer ha dit...

Bellissimo post!