dimecres, 8 de desembre del 2010

Taller d'animació nadalenca.

Aquest pont ens ho hem passat de conya. El diumenge vam fer un taller que va organitzar la mama a Vimbodí amb la Clàudia, l'Ayaná, el Miquel, la Leah i la Maya.

Primer vam fer una reunió de guió, basada en una pluja d'idees sobre el Nadal i els personatges que més ens agraden. Després vam buscar una història per explicar i cada nen i nena va dibuixar el seu personatge amb la paleta gràfica de la mama.


En acabar, vam cantar una nadala i la vam gravar amb el mòbil. Ens va quedar tant bé que s'ha convertit en la banda sonora. La mama ho ha passat tot pel turmix del flash i n'ha sortit una postal animada per enviar als amics.
Fartes de tanta tecnologia, la Leah i jo vam decidir dibuixar en versió analògica, que esquitxa més i embruta cantidubi.

Mentrestant, el Roc va descobrir la primera dona amb qui compartir la seva passió per les excavadores; la Maya.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola Aina i Roc!
Ens ha agradat molt la teva felicitació, li hem ensenyat a la Irene i ens ha dit que també vol dibuixar a l ordinador, però quan sigui més gran, ara només hi sap demanar vídeos del Pocoyó i mirar fotos, que li agrada molt.
En Pau encara no xerra, però reia molt veient els vostres dibuixets, això en el seu idioma de bebé vol dir que li ha encantat.

Que tingueu un Bon Nadal!!