dilluns, 28 d’abril del 2014

Ens hi vam animar!


Aquest diumenge ens vam convertir en animadors i vam participar al taller d'animació organitzat pel CCCB amb l'equip de A home in progress. Durant quatre diumenges, el museu obre les portes als més petits per fer la seva pròpia animació a partir de l'exposició d'animació experimental "Metamorfosis"





Cada participant havia de portar una joguina de mida petita i a partir d'aquesta inventar-se una història que posteriorment s'animava amb els mitjans tècnics de què es disposava. Ja fos fotograma a fotograma amb un ipad o una càmera fotogràfica, les històries de la canalla van anar prenent vida, farcides amb material d'atrezzo vari que hi havia a disposició dels participants. 





Però no us penseu que era una mostra de cinema mut: també es van gravar les músiques i els sons que posteriorment s'editaran amb cada una de les animacions. El més divertit de gravar va ser el so d'una batalla, on a cadascú se li va demanar d'agafar un objecte-instrument i fer tot el soroll possible. 






Estem esperant amb candeletes els resultats, que es veuran a finals de juny un cop finalitzats els tallers. No us ho perdeu; encara teniu dues oportunitats per convertir-vos en animadors per un dia! Sessions el diumenge 4 i 25 de maig.

dilluns, 7 d’abril del 2014

Trens en miniatura

Diumenge vam perdre el tren per anar a Vacarisses, i ens vam haver d'esperar una hora fins que no va passar el següent. Per no perdre el temps tontament, vam anar a l'exposició de maquetes de tren que hi ha a la mateixa estació de Sabadell, a l'antic edifici. Allí hi ha exposades unes maquetes enormes amb trens en miniatura corrent amunt i avall. Va ser molt bonic poder-ho veure, així que al final gràcies a haver perdut el tren vam poder gaudir d'aquestes immenses maquetes a l'edifici de l'antiga estació de trens de Sabadell. Està obert tots els diumenges al matí; ara ja ho sabeu! I no cal que perdeu el tren per anar-hi.



Els trens feien sorolls com els de veritat.




Ens vam enamorar d'aquesta locomotora.